27- 28 mar 2019 klocka 09.30 - 13.00

Fördjupningsdagar inom ANDTS-området

Välkommen till två fördjupningsdagar inom ANDTS-området, ur kommuners perspektiv. Dagarna är avsedda för samordnare och kontaktpersoner med ansvar för ANDTS i de 93 kommunerna och åtta länen.

Länsstyrelsen vill med dessa dagar ge möjlighet till erfarenhetsutbyte och nätverkande. Dagarna ska belysa olika aspekter av hur vi kan få ANDTS-frågan politiskt prioriterad. Till stöd för detta kommer vi särskilt att belysa hälsoekonomi och konsekvenser av ANDT.
En annan viktig del är att det ANDT-samordnande uppdraget ofta samordnas med andra sakområden och uppdrag. Är detta en möjlighet eller ett hinder? Ni kommer som vanligt även att få arbeta tillsammans för att diskutera hur era uppdrag i frågan kan genomföras på ett bra sätt samt diskutera hur era roller och metoder kan stärkas och utvecklas.

Anmälan sker senast den 14 februari till respektive ANDT-samordnare på Länsstyrelsen, se kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Allt utom resan är kostnadsfritt. OBS! Glöm inte att meddela om du har allergier eller andra behov så att du kan delta på lika villkor.

Vi kommer i samband med anmälan och konferens behandla de personuppgifter du anger. Information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns på www.lansstyrelsen.se/dataskyddlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Inför konferensen kommer en deltagarlista tas fram och delas ut till deltagarna.

Länsstyrelserna arrangerar konferensen i samverkan med Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning.

Läs inbjudan och program härPDF

VAR: Scandic Hasselbacken, Stockholm

KOSTNAD: Allt utom resan är kostnadsfritt. Anmälan är bindande, uteblir du utan avanmälan eller avanmäler dig senare än 14 dagar innan, måste vi tyvärr debitera din arbetsgivare kostnaden, 3000 kronor.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 14 feb 2019

Kontakt