11 okt 2018 klocka 13.00 - 15.00

JAG ÄR KRÄNKT - om maktstrukturer och bemötande i spåren av #metoo

I kölvattnet av #metoo har många uttryckt att man känner sig osäker på vad som är okej och inte okej i mötet med andra. Hur ser maktstrukturer i din vardag ut? Får man flörta på jobbet? Kan man säga att någon ser snygg ut eller ge en kram? ELAINE EKSVÄRD berättar var gränserna går och hur du bäst kommunicerar om du känner dig obekväm.

Tid och plats: 11 oktober kl. 13.00 - ca. 15.00, Kårhuset kollektivet i Linköping, Forumteatern

Föreläsningen arrangeras av Länsstyrelsen Östergötland tillsammans med det regionala myndighetsnätverket för mänskliga rättigheter, som arbetar med att driva utvecklingen av de offentligas roll som skyldighetsbärare av att tillgodose de mänskliga rättigheterna. Föreläsningen är en del av Länsstyrelsens regionala kompetens- och metodstöd till kommuner och ideella organisationer i arbetet med våld i nära relationer. Föreläsningen riktar sig framförallt till socialsekreterare och annan personal inom socialtjänsten men är också av intresse för hälso- och sjukvården och andra närliggande yrkesgrupper.

Anmäl dig senast den 7 oktober. Länsstyrelsen bjuder på eftermiddagsfika. Vänligen ange i anmälan eventuella allergier eller andra önskemål/behov. Utbildningsdagen är kostnadsfri och har begränsat antal platser. Vid förhinder ska platsen avbokas eller överlåtas till annan person i organisationen. Vid uteblivande utan att avanmäla sker debitering med 500 kronor.

Läs inbjudan härPDF

För mer information om hur Länsstyrelsen behandlar dina personuppgifter se www.lansstyrelsen.se/dataskyddlänk till annan webbplats

VAR: Kårhuset kollektivet i Linköping, Forumteatern

KOSTNAD: Evenemanget är kostnadsfritt

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 03 okt 2018

Kontakt