25 sep 2018 klocka 15.30 - 17.30

Tisdagsträff

Är flyktingar verkligen en finansiell börda för Sverige?

Att flyktingar skulle vara en finansiell börda är en myt, enligt Peo Hansen som därmed ställer sanningar som nu tycks etablerade på huvudet. En expansiv flyktingpolitik stimulerar efterfrågan i ekonomin och gynnar tillväxten. Hans forskning rör bland annat EU:s migrations- och medborgarskapspolitik samt om relationen mellan dessa och EU:s övergripande politiska ekonomi.
Peo är professor i statsvetenskap vid Institutet för forskning om migration, etnicitet och samhälle länk till annan webbplats(REMESO), Linköpings universitet

Tisdagsträffar är en kostnadsfri utbildningsinsats för folkbildningen och övriga i civilsamhället där vi skapar dialog och utbyter erfarenheter inom frågor som rör integration. Alltid på en tisdag mellan kl 15.30-17.30, vi bjuder på fika.

Tisdagsträffar har vi arrangerat sedan hösten 2017. Nu fortsätter mötesserien med några träffar hösten 2018 och våren 2019. Läs mer om träffarna härPDF.

För mer information om hur Länsstyrelsen behandlar dina personuppgifter se www.lansstyrelsen.se/dataskyddlänk till annan webbplats

VAR: Länsstyrelsen Östergötland, Östgötagatan 3, Linköping

KOSTNAD: Kostnadsfritt

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 23 sep 2018

Kontakt