04 dec 2018 klocka 15.30 - 17.30

Tisdagsträff;
Starkare tillsammans - studiebesök på Portalen i Norrköping

Starkare tillsammans 
Det är inte lätt att bli en del av det svenska samhället, men det går. Tv-reportageserien Nåt måste göras, följde hur man på Portalen i Norrköping trotsar segregation, rasism och utanförskap. Fokus flyttas från individens problem och brister till hennes kompetenser och förmågor och hur dessa kan nyttjas i syfte att skapa egen försörjning. I Portalen samverkar Hyresbostäder, kommunen, ABF, Marieborgs folkhögskola, Svenska kyrkan, volontärer och boende. Natalia Bonilla och Thomas Lindquist kommer och berättar om arbetet med Portalen.

Tisdagsträffar är en kostnadsfri utbildningsinsats för folkbildningen och övriga i civilsamhället där vi skapar dialog och utbyter erfarenheter inom frågor som rör integration. Alltid på en tisdag mellan kl 15.30-17.30, vi bjuder på fika.

Tisdagsträffar har arrangerats sedan hösten 2017. Nu fortsätter mötesserien med några träffar hösten 2018 och våren 2019. Läs mer om träffarna härPDF.

För mer information om hur Länsstyrelsen behandlar dina personuppgifter se www.lansstyrelsen.se/dataskyddlänk till annan webbplats

VAR: Mötesplatsen Portalen Hageby, Plåtslagaregatan 93, Norrköping

KOSTNAD: Kostnadsfritt

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 29 nov 2018

Kontakt