16 okt 2018 klocka 15.30 - 17.30

Tisdagsträff -

Migration, lärande och social inkludering

Vilka är de långsiktiga effekterna av folkbildningens arbete med nyanlända och andra migranter? Vilka satsningar är mer värdefulla än andra? Sådana frågor ställs inom forskningsprogrammet Migration, lärande och social inkludering.
Andreas Fejes och Magnus Dahlstedt som leder programmet är professorer i vuxenpedagogik respektive i socialt arbete vid Linköpings Universitet.

Klicka här för att läsa artikeln "Folkbildningen är viktig för asylsökandes sociala liv"länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tisdagsträffar är en kostnadsfri utbildningsinsats för folkbildningen och övriga i civilsamhället där vi skapar dialog och utbyter erfarenheter inom frågor som rör integration. Alltid på en tisdag mellan kl 15.30-17.30, vi bjuder på fika.

Tisdagsträffar har arrangerats sedan hösten 2017. Nu fortsätter mötesserien med några träffar hösten 2018 och våren 2019. Läs mer om träffarna härPDF.

För mer information om hur Länsstyrelsen behandlar dina personuppgifter se www.lansstyrelsen.se/dataskyddlänk till annan webbplats

VAR: Hemgården, Saltängsgatan 7, Norrköping

KOSTNAD: Kostnadsfritt

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 15 okt 2018

Kontakt