26 jun 2018 klocka 15.00 - 16.00

Årets företagare 2018

Årets företagare i Linköping 2018 koras på Linköpings slott den 26 juni, kl 15.00!

 

Tre kandiderande företag är nu uttagna till den prestigefyllda tävlingen Årets företagare i Linköping 2018. Ett stort antal nominerade företag har diskuterats för att mynna ut i beslutet att företagarna bakom Joyvoice, Energifabriken och Staga gått vidare till final i Linköping. Mycket värdig finalister!

Joyvoice World Choirs AB startades 2014 och drivs av Hanna Rydman och Calle Bäck. Deras grundidé är att skapa glädje och hälsa genom körsång för alla. I dag har de närmare 250 körer runt om i landet.

Energifabriken i Sverige AB drivs av 3 familjer, med Charlotte Elander som vd. Företaget startade för att de ville göra gott för världen genom fossilfria och förnybara bränslen. De hade en trög start då de var tidiga på marknaden men idag hjälper de stora som små företag och privatpersoner med ett miljövänligare sätt att transportera sig.

Staga Sweden AB startades av entreprenören Sven Lundgren och har en häpnadsväckande spridning av kompetenser inom företaget, med hela nio nationaliteter. Företaget jobbar med produkt och processutveckling genom att hjälpa sina kunder att lösa sina problem, oavsett vad.

Läs mer på Företagarnas webbplats.länk till annan webbplats

VAR: Linköpings slott

KOSTNAD: Gratis

SISTA ANMÄLNINGSDAG:

Kontakt