Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Regeringen förlänger
Maria Larssons förordnande

Maria Larsson, fotografi

Regeringen har idag fattat beslut att förlänga landshövding Maria Larssons förordnande till den sista december 2022.

– Jag är mycket glad över att ha fått regeringens förtroende att få fortsätta arbetet som landshövding i Örebro län. Jag trivs fantastiskt bra i länet, med arbetsuppgifterna och med alla samarbetspartners.

– Länsstyrelsen är en myndighet som gör mycket samhällsnytta och vi vill genom det bidra till en hållbar utveckling i hela Örebro län. Vi vill fortsätta vårt arbete med att vara serviceinriktade gentemot medborgarna i vårt län,

– En fortsatt stor uppgift för oss just nu är att vara delaktiga i pandemiarbetet. Vi har fått nästan 20 nya uppdrag av regeringen och det senaste handlar om att utöva tillsyn av den nya pandemilagen. Vi har medarbetare som med stor flexibilitet och mycket kunskap villigt tar sig an nya uppgifter.

– Länsstyrelsen i Örebro län är en väl fungerande myndighet och jag kan med stolthet säga att vi levererar bra på alla de uppdrag vi får.

Under det kommande året kommer Maria Larsson att besöka alla kommuner och tillsammans med kommunledningarna genomföra uteaktiviteter och miniseminarier för att utveckla länets friluftsliv.

Kontakt