Aktuella varningsmeddelanden i Örebro länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Länets vårdpersonal hyllades med svenska fanor

Fanutdelning på Universitetssjukhuset i Örebro.

Landshövding Maria Larsson besökte under veckan länets tre sjukhus för att lämna över fanor som ett tack till vårdpersonalens fantastiska arbete under den pågående coronapandemin.

Fanutdelning på Lindsbergs lasarett.

Stiftelsen Sveriges Nationaldag, där Landshövdingarna är huvudmän och Talman Andreas Norlén är ordförande har beslutat dela ut fanor som en symbolisk gåva till personalen i Region Örebro län.

- Som Landshövding i Örebro län är jag stolt över att få överlämna fanor från Stiftelsen Sveriges Nationaldag för att tacka för den enorma insats som gjorts från vård- och omsorgspersonal i vårt län under pandemin.

- De är hjältar i vården som svettats under sina platsförkläden, som fått jobba över, flytta sin semester men som räddat liv och vårdat många sjuka genom krisen. Vi är djupt tacksamma till dem alla, säger Landshövding Maria Larsson.

Fanorna delades ut till representanter från Karlskoga lasarett, Lindesbergs lasarett och Universitetssjukhuset i Örebro.

Fanutdelning på Karlskoga lasarett.

Kontakt