19
apr
2024
09.00 - 15.15
Producenten bakom maten
Den 19 april bjuder vi in kostchefer, upphandlare och politiker till en studieresa för att prata om lokal mat och ekologiska råvaror.
Preliminärt program
- Klockan 9.00 Avfärd från Örebro, Conventum/Scandic Grand
- Vårt första stopp blir hos Törsjö växt, där vi får veta mer om deras ekologiska havre som blir både till gryn och ris. Vad ser de för framtiden och har de närliggande planer?
- Hur är det att vara kycklingproducent i Örebro län?
På Hagifa gård i Fjugesta får vi veta mer om hur en lokal storskalig kycklingproduktion går till och vilka möjligheter/utmaningar de står inför. Här finns även en mindre besättning med nötkreatur och vi får möjlighet att se den och veta mer om hur den produktionen. - Lunch på Hidinge skolrestaurang
- Studiebesök på Örebro Trädgårdshall, här pratar vi bland annat om vilka förutsättningar som finns att handla lokalt och ekologiskt.
- Klockan 15.15 är vi åter i Örebro, Conventum/Scandic Grand
Anmälan
Amälan via anmälningsformuläret. För att vi ska kunna beställa rätt storlek på buss behöver vi er anmälan så snart som möjligt dock senast den 8 april 2024.
- Var:
- Örebro län
- Kostnad:
- Studieresan finansieras via Landsbygdsprogrammet och är kostnadsfri för deltagarna.
- Sista anmälningsdag:
- 08 apr 2024
Anmäl dig
Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.
Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 8 april klockan 23.59.
Så hanterar vi dina personuppgifter