23- 25 maj 2023 klocka 11.50 - 13.00

Länsveterinärkonferens

Örebro slott i skymning

Nu ser vi fram emot att få träffas igen på den årliga Länsveterinärkonferensen! Vi önskar senast den 10 april 2023 få in anmälningar från er som planerar att delta.

Konferensen kommer att äga rum på Örebro slott. Vi ses klockan 11.50 på innergården för att börja med lunch den 23 maj. Konferensen avslutas med lunch den 25 maj. Vi kommer att äta i anslutning till Örebro slott båda dagarna.

Program

Program kommer inom kort.

Boende

Vi har bokat hotellrum på Scandic Grand Örebro som ligger på gångavstånd från Örebro slott. Vid ett stort deltagande kan vi behöva inkvartera några deltagare på andra hotell.

Resa till Örebro

Lättaste sättet att ta sig till Örebro är via tåg. Vi har tyvärr inga närliggande flygplatser med inrikestrafik, men man kan ta flygbuss från Arlanda. Resecentrum (tåg och buss) i Örebro ligger på gångavstånd från både Örebro slott och hotellet.

Middag och kvällsaktivitet

Gemensamma middagar är inbokade båda kvällarna. På tisdag kväll serveras middagen på hotellet och på onsdag kväll kombineras middagen med en guidad tur på stadens soptipp (betydligt trevligare än det låter försäkrar vi). Ta gärna skor som du kan ta en promenad i.

Vi är tacksamma om ni som har egen bil kan ta er till onsdagens kvällsutflykt (10 min bilresa, cirka 4 km) själva, för övriga anordnas transport.

Varmt välkomna till Örebro!

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 10 april klockan 23.30.

Skicka övriga upplysningar via e-post

Övriga upplysningar om till exempel specialkost, allergi eller hjälpmedel, skickar du separat via e-post till kontaktpersonen för konferensen.

Var:
Örebro slott
Kostnad:
Kostnaden ännu ej fastställd.
Sista anmälningsdag:
10 apr 2023

Kontakt

Landshövding

Lena Rådström Baastad

Besöksadress

Stortorget 22

Postadress

701 86 Örebro

Organisationsnummer

202100-2403

Följ oss