19- 20 apr 2023 klocka 11.30 - 14.00

Aktörsutbildning för Tivedens nationalpark

Barn sitter på berghäll bland tallar. Logotype Tivedens nationalpark

Är du aktör eller har ett företag som bedriver aktiviteter för besökare i eller i direkt anslutning till Tivedens nationalpark? Nu finns möjlighet att gå en särskild utbildning och teckna avtal om att bli samarbetspartner med nationalparken.

Bli samarbetspartner med Tivedens nationalpark

Genom aktörsutbildningen för Tivedens nationalpark kan din verksamhet eller företag bli en viktig kunskapsbärare och ambassadör för Sveriges nationalparker i allmänhet och Tivedens nationalpark i synnerhet. Efter genomförd utbildning erbjuds din verksamhet möjlighet att teckna avtal med Länsstyrelsen om att få använda logotypen "I samarbete med Tivedens nationalpark" i egen marknadsföring. Din verksamhet kommer även synas på sverigesnationalparker.se Länk till annan webbplats.

I samarbete med Tivedens nationalpark. Logotyp

Loggan för samarbetspartners

Aktörsutbildning Tiveden 2023

Målgrupp

Alla aktörer och företag som har aktiviteter för besökare i eller i direkt anslutning till Tivedens nationalpark och önskar bli en samarbetspartner med nationalparken samt verka i linje med varumärketsstrategin för Sveriges nationalparker.

Utbildningens innehåll

Du får lära dig mer om Tivedens nationalparks specifika värden såväl som övergripande kunskap om Sveriges nationalparker. Deltagarna får en inblick i vad världsledande pedagogik innebär samt former och ramar för samarbetsavtalet. I utbildningen ingår två exkursioner, en kortare på kvällen efter middagen dag ett och en längre exkursion på förmiddagen dag två.

Inför utbildningen genomför du en Individuell förberedelse genom att titta på korta filmer och läsa igenom utskickat material. Efter utbildningen bokas individuella kontakttillfällen mellan Länsstyrelsen och de aktörer som önskar bli samarbetspartners för att skriva avtal.

Utbildningen genomförs av Länsstyrelsen i Örebro län i samverkan med Naturvårdsverket och Centrum för naturvägledning (SLU).

Naturvårdsverkets information om att bli samarbetspartner Länk till annan webbplats.

När var och hur?

Tid: 19-20 april. Start vid lunch dag ett och avslutas med eftermiddagsfika dag två. Ett mer detaljerat program kommer att skickas ut till kursdeltagarna närmare inpå utbildningen.

Boende: Det finns möjlighet att övernatta på plats i samband med kursen, på Ösjönäs gård.

Anmälan: Anmälningstiden har gått ut.

Var:
Ösjönäs gård vid Tivedens nationalpark
Kostnad:
500 kr för mat och fika båda dagarna. Kostnad för boende tillkommer (500 kr del av rum, 1000 kr enkelrum). Betalas mot faktura.
Sista anmälningsdag:
01 mar 2023

Anmälan

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 1 mars

Skicka övriga upplysningar via e-post

Övriga upplysningar om till exempel specialkost, allergi eller hjälpmedel, skickar du separat via e-post till kontaktpersonen för arrangemanget.

Kontakt