03- 04 okt 2022 klocka 12.00 - 12.00

Torkning som konserveringsmetod -

för fler produkter av frukt, bär, grönsaker, blommor och kryddor

Interiörbild från Landsberga café

Vill du utnyttja de produkter som inte är fina tillräckligt för att säljas direkt? Vill du konservera både odlade och vilda produkter på ett traditionsenligt och miljövänligt sätt? Vill du kunna sälja hälsosamt godis och fettfria chips? Då är denna kurs något för dig.

Den teoretiska delen kommer att bestå av förinspelade föreläsningar som ni tittar igenom på datorn inför kursen.

Den praktiska delen sker den 3-4:e oktober i Eldrimners lokaler i Ås norr om Östersund. Vi inleder med gemensam lunch den 3 oktober och avslutar med lunch den 4 oktober.

Kostnad

Kursen kostar 1000 kr per person, exkl. moms. I avgiften ingår fika och lunch under kursdagarna.

Anmälan

Anmäl dig så snart som möjligt direkt till rådgivare Kirsten Jensen, via epost kirsten.jensen@lansstyrelsen.se, dock senast 19:e september 2022. Anmälan är bindande från och med 19 september.

Vid eventuell sjukdom: Vid avanmälan efter den 19 september tas ingen kostnad om du kan uppvisa läkarintyg.

 

Var:
Eldrimners lokaler i Ås norr om Östersund
Kostnad:
1 000 kr exklusive moms. Lunch och fika ingår.
Sista anmälningsdag:
19 sep 2022

Kontakt