Risk för vattenbrist i Örebro länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

16 aug 2022 klocka 15.00 - 16.00

Digital informationsträff om Klimatklivet

Logotyp för Klimatklivet

Har du idéer på eller funderingar kring klimatsmarta investeringar för din verksamhet? Välkommen på digital informationsträff om investeringsstödet Klimatklivet. Då får du också får veta mer om stödet för publik laddinfrastruktur.

Årets tredje och sista ansökningsperiod för Klimatklivet är den 23 augusti – 8 september. Under denna period finns också ansökningsformulär på vår webb Klimatinvesteringsstöd | Länsstyrelsen Örebro (lansstyrelsen.se) Länk till annan webbplats.

På mötet berättar vi mer stödet och tid finns också för frågor.

Om du inte har möjlighet att vara med på informationsträffen, eller om du har har specifika frågor om en idé, är du välkommen att höra av dig till oss så bokar vi in en tid.

Målgrupp

Du som är intresserad eller vill veta mer om Klimatklivet. .

Anmälan

Anmäl dig senast den 14 augusti via formuläret på denna sida.

En länk skickas ut till din e-post på morgonen den 16 augusti. Vi använder oss av Skype för företag. Om du inte redan har programmet installerat, finns det en webbversion som du kan använda Ladda ned Skype Länk till annan webbplats..

Klimatklivet

Klimatklivet är ett investeringsstöd till lokala och regionala åtgärder som minskar utsläppen av koldioxid och andra gaser som påverkar klimatet. De investerade medlen ska ge största möjliga utsläppsminskning per investerad krona.

Läs mer om Klimatklivet på Länsstyrelsens webbplats eller hos Naturvårdsverket Länk till annan webbplats..

Anmälan

VAR:
Digitalt vid Skype
KOSTNAD:
Ingen kostnad.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
14 aug 2022

Kontakt