01 feb 2022 klocka 13.00 - 14.30

Digital informationsträff om Klimatklivet

Logotyp för Klimatklivet

Har du idéer på eller funderingar kring klimatsmarta investeringar för din verksamhet? Välkommen på digital informationsträff om investeringsstödet Klimatklivet!


Informationsträffen bjuder på ett konkret exempel på en klimatinvestering från en företagare och allmän information om hur du söker stöd från Länsstyrelsen.

Nästa ansökningsperiod pågår mellan 10:e februari–28:e februari. Ansökningsformulär finns under perioden på Länsstyrelsens webbplats och stänger klockan 16.30 den 28:e februari.

Om du inte har möjlighet att närvara vid informationsträffen eller har specifika frågor om en idé, tveka inte att höra av dig till oss som handlägger stödet så bokar vi en tid att höras.

Målgrupp

Du som är intresserad eller vill veta mer om Klimatklivet.

Program

13.00–13.15
Roy Anderssson på R.A.T fastighetsförvaltning AB berättar om sin genomförda åtgärd för Klimatklivet: energikonvertering från olja till fjärrvärme. Han delar även sina erfarenheter om ansökningsprocessen. Möjlighet att ställa frågor finns.

13.15–14.30
Länsstyrelsen informerar om nyheter inom Klimatklivet, hur stödet fungerar och vad som är viktigt att tänka på och förbereda innan du skickar in din ansökan. Möjlighet att ställa frågor finns i slutet på mötet.

Anmälan

Anmäl dig senast den 31 januari via formuläret på denna sida.

En länk skickas ut till din e-post på morgonen den 1 februari. Vi använder oss av Skype för företag. Om du inte redan har programmet installerat, finns det en webbversion som du kan använda Ladda ned Skype Länk till annan webbplats..

Klimatklivet

Klimatklivet är ett investeringsstöd till lokala och regionala åtgärder som minskar utsläppen av koldioxid och andra gaser som påverkar klimatet. De investerade medlen ska ge största möjliga utsläppsminskning per investerad krona.

Läs mer om Klimatklivet på Länsstyrelsens webbplats eller hos Naturvårdsverket Länk till annan webbplats..

Väl mött hälsar

Veronica och Åsa

VAR:
Digitalt via Skype. Länk och kallelse skickas ut samma dag som mötet är, så blocka tiden i din egen kalender så länge
KOSTNAD:
Ingen kostnad
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
31 jan 2022

Kontakt