23 sep 2021 klocka 09.00 - 12.00

Nätverksträff stödgruppsledare – Barn och unga som anhöriga

Arbetar du i Örebro län som stödgruppsledare till barn och unga som anhöriga inom områdena missbruk och/eller psykisk ohälsa? Då är du välkommen till denna nätverksträff med andra stödgruppsledare.

Syftet med nätverksträffen är att utbyta erfarenheter mellan varandra samt få ta del av en inspirationsföreläsning med Ersta Vändpunkten. Ersta Vändpunkten är en mottagning som arbetar med anhörigstöd för barn, unga, föräldrar och andra vuxna som lever i eller har vuxit upp i en familj med beroende.

Målgrupp

För dig som arbetar som stödgruppsledare inom området barn och unga som anhöriga till förälder/närstående med missbruksproblematik och/eller psykisk ohälsa.

Program

  • Kort inledning med syfte för dagen.
  • Presentation och erfarenhetsutbyte. Inför nätverksträffen kommer ni få frågor utskickade i samband med deltagarlänken vilken skickas ut någon vecka innan nätverksträffen.
  • Ersta Vändpunkten ger oss en inspirationsföreläsning om deras anhörigstöd för barn, ungdomar och föräldrar. Passet innehåller både information samt dialog med möjlighet att ställa frågor till Ersta Vändpunkten.

Mer detaljerat program kommer efter sommaren.

VAR:
Digitalt. Länk skickas ut en vecka innan konferensen
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
14 sep 2021

Anmälan

Kontakt