12 apr 2021 klocka 15.00 - 16.00

Hemligheten bakom framtidens smakupplevelser

Foto på föreläsaren Johan Swahn

Foto: Johan Swahn, smakforskare och grundare av The Taste Lab

Har du företag inom restaurang och besöksnäring i Örebro län? Nu erbjuder vi dig och ditt arbetslag möjligheten att i en unik föreläsning med smakforskaren Johan Swahn vigda era kunskaper inom människans sinnen. Du får bland annat svar på: Varför maten smakar bättre om du tar en bild på maten!? Hur musik påverkar smaken och upplevelsen. Hur valet av tallrik påverkar smaken. Hur vi kan dela smaker med elektriska vågor. Hur vi kan komma att uppleva mat i den digitala världen och mycket mer!

Så välkommen till en föreläsning där nya tankar och visioner väcks till liv. Kanske får du nya tankar kring hur du och din verksamhet kan utvecklas genom nya sätt att uppleva smaker. Kanske kan du genom att skapa en unik upplevelse för dina gäster ge dem ett minne som bidrar till den bästa marknadsföringen av just er verksamhet.

Du får ditt eget smakkit

Föreläsningen innehåller praktiska smaktester. När du anmält dig får du ett sensoriskt smakkit skickat till dig. Fyll i din postadress i formuläret nedan.

Anmälan är bindande!

Mer om Föreläsaren

Johan Swahn är en tidigare kock som arbetat på topprestauranger i och utanför Sverige som bland annat The Fat Duck i England, som drivs av den erkända kocken Heston Blumenthal. Idag arbetar Johan Swahn som sensorik forskare och marknadsförare inom flera spännande projekt.

Symboler för våra sinnen: Syn, hörsel, smak, lukt och känsel.
VAR:
Online via Zoom. Länk skickas ut efter anmälan
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
05 apr 2021

Anmäl dig

Kontakt