02 dec 2020 klocka 15.00 - 16.30

Webbinarieserie Ät Uppsala län – Tillfälle 3: Exempel på relationsmat - Reko och andelsjordbruk

Kreativa människor

Välkommen till en webbinarieserie om företagande och kreativa lösningar! Temana för träffarna är kooperativ som start-up, att lösa utmaningar tillsammans och exempel på relationsmat - Reko och andelsjordbruk.

Tillfälle 3: Exempel på relationsmat - Reko och andelsjordbruk

Ann-Helen Meyer von Bremen, författare och grundare av Reko Uppsala berättar om drivkrafterna bakom Reko som fenomen och om Uppsala som exempel. Hon går även igenom det mer praktiska arbetet med lokal mat utan mellanhänder. Hon berättar även om framtida utmaningar hon ser.

Rosmarie Sundström, aktiv i bland annat föreningen Co-Grow, berättar om andelsjordbruk i Sverige, Norden och världen. Hur kan andelsjordbruk vara en lösning i livsmedelsproduktionen? Vad för utmaningar finns för denna gren i produktionen?

Efter föreläsningen finns tillfälle att ställa frågor.

Dagen arrangeras av Coompanion Uppsala Länlänk till annan webbplats på uppdrag av Länsstyrelsen i Uppsala län inom Ät Uppsala län - HandlingsplanPDF.

Målgrupp: För konsumenter som är intresserade inom livsmedel, hållbar utveckling och hållbar livsstil, men även producenter som kan vara intresserade av Reko eller andelsjordbruk.

Anmälan sker via Zoomlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Länsstyrelsen ansvarar inte för de personuppgifter du lämnar vid anmälan. Upplysning om dina personuppgifter vid anmälan besvaras av Coompanion.

Så behandlar Companion dina personuppgifterlänk till annan webbplats

Läs mer om Coompanion i Uppsala länlänk till annan webbplats

Logotyper

VAR: Digitalt via verktyget Zoom.

KOSTNAD: Ingen kostnad.

SISTA ANMÄLNINGSDAG:

Kontakt