26 nov 2020 klocka 15.00 - 16.30

Webbinarieserie Ät Uppsala län – Tillfälle 2: Att lösa utmaningar tillsammans

Kreativa människor

Välkommen till en webbinarieserie om företagande och kreativa lösningar! Temana för träffarna är kooperativ som start-up, att lösa utmaningar tillsammans och exempel på relationsmat - Reko och andelsjordbruk.

Tillfälle 2: Att lösa utmaningar tillsammans

Hur kan man lösa utmaningar tillsammans? Välkomna till en träff där vi får två exempel på hur man löst utmaningar tillsammans. Dessutom kommer Upphandlingsmyndigheten och berättar om vad man kan tänka på gällande upphandling.

Tobias Persson, journalist, kommer och berättar om den rapport han skrivit om transporter i Södra Årefjällen. Han kommer berätta om hur man har gått tillväga och vad för utmaningar man stött på och hur man löst dessa.

Mats Thorburn, från Fjärhundraland kommer och berättar om hur man på landsbygden i Uppland gått samman och löst olika utmaningar hos dem.

Upphandlingsmyndigheten berättar om regler och lagar att förhålla sig till gällande upphandling.

Efter föreläsningen finns tillfälle att ställa frågor.

Dagen arrangeras av Coompanion Uppsala Länlänk till annan webbplats på uppdrag av Länsstyrelsen i Uppsala län inom Ät Uppsala län - HandlingsplanPDF.

Målgrupp: Producenter - för inspiration i hur man kan lösa utmaningar.

Anmälan sker via Zoomlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Länsstyrelsen ansvarar inte för de personuppgifter du lämnar vid anmälan. Upplysning om dina personuppgifter vid anmälan besvaras av Coompanion.

Så behandlar Companion dina personuppgifterlänk till annan webbplats

Läs mer om Coompanion i Uppsala länlänk till annan webbplats

Logotyper

VAR: Digitalt via verktyget Zoom.

KOSTNAD: Ingen kostnad.

SISTA ANMÄLNINGSDAG:

Kontakt