16 dec 2020 klocka 09.00 - 12.00

Julmöte ANDTS, tillsyn och brottsförebyggande – för en tryggare skola

Fotografi på svensk vinter

Välkomna till vårt årliga julmöte för tobakshandläggare, alkoholhandläggare, ANDTS- samordnare, BF-samordnare, polis, åklagare och Skatteverket. I år har vi särskilt fokus på skolan och hur man kan öka tryggheten och minska brottsligheten i skolan samt arbete för minskad rökning på skolgårdar.

OBS - DENNA TRÄFF SKER INTE LÄNGRE FYSISKT UTAN DIGITALT VIA SKYPE.

Dagen syftar till att ha erfarenhetsutbyte och att få fördjupad kunskap om trygghet i skolor och skolmiljön samt arbete för minskad rökning på skolgårdar.

Dagens innehåll

Länsstyrelsen i Örebro län bjuder in till en halvdag om hur vi kan öka tryggheten och minska brottsligheten i skolan samt arbete för minskad rökning på skolgårdar. Kriminologen Marika Haug från Stiftelsen Tryggare Sverige kommer föreläsa om situationell brottsprevention i skolan. Dessutom kommer kunskapsmaterialet Rökfria skolgårdar att presenteras. Kunskapsstödet riktar sig till verksamheter och professioner som arbetar med tobakstillsyn eller tobaksprevention inom skolor, kommuner och länsstyrelser.

Målgrupp

Polis, BF-samordnare, alkohol- och tobakshandläggare, ANDTS- samordnare. Med anledning av temat för julmötet kommer även skolpersonal eller andra professioner som arbetar med tobaksprevention bjudas in.

Anmälan

Deltagande är gratis och anmälan görs senast den 2 december längre ner på denna sida. Din anmälan är bindande men kan överlåtas till kollega.

Program

Detaljerat program skickas ut med länk.

Anmälan

Information om ditt deltagande med anledning av covid-19

Vi värnar om din och vår personals hälsa och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer Länk till annan webbplats. vid våra möten, konferenser och kurser.

Du är välkommen om du är frisk, men stanna hemma om du har symtom på luftvägsinfektion eller tillhör någon riskgrupp. Hör av dig till oss om du har behov av att delta på distans, så ser vi över möjligheten att delta via skype eller telefon.

När vi ses värnar vi om varandras hälsa genom att:

  • inte hälsa i hand
  • inte stå för nära varandra
  • hålla god handhygien
  • hosta och nysa i armvecket.
VAR:
Digitalt via Skype
KOSTNAD:
Gratis
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
02 dec 2020

Kontakt