02 jun 2020 klocka 10.00 - 15.00

INSTÄLLT - Informationsträff om lokal trygghetsmätning

Är ni intresserade av att mäta trygghet lokalt i er kommun eller i ert lokalpolisområde?

Örebro universitet, i samverkan med Länsstyrelsen Örebro län, har tagit fram ett metodstöd i lokala trygghetsmätningar som vi nu vill ha flertalet kommuner som testar. På denna första förutsättningslösa informationsträff handlar det om att förstå metodstödet och vad det innebär resursmässigt att göra denna typ av mätning.

De kommuner som deltar på informationsträffen och som efter den första träffen bestämmer sig för att testa metodstödet kommer att erbjudas stöd/handledning av Örebro universitetet. Läs mer om metodstödet på Örebro universitets webbplats.länk till annan webbplats

Henrik Andershed från Örebro universitet och Ida Klingzell från Länsstyrelsen Örebro län deltar vid informationsträffen.

Målgrupp

Informationsträffen lämpar sig både för tjänstemän och politiker. Vi ser gärna representanter från polisen exempelvis kommunpoliser, samt andra aktörer av relevans som exempelvis deltar i era lokala brottsförebyggande råd.

Anmälan

Deltagande är gratis. Anmälan görs senast den 15 maj längre ner på denna sida. Under dagen bjuds det på fika och lunch. Din anmälan är bindande men kan överlåtas till kollega.

Information om ditt deltagande med anledning av covid-19

Vi värnar om din och vår personals hälsa och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationerlänk till annan webbplats vid våra möten, konferenser och kurser.

Du är välkommen om du är frisk, men stanna hemma om du har symtom på luftvägsinfektion eller tillhör någon riskgrupp. Hör av dig till oss om du har behov av att delta på distans, så ser vi över möjligheten att delta via skype eller telefon.

När vi ses värnar vi om varandras hälsa genom att:

  • inte hälsa i hand
  • inte stå för nära varandra
  • hålla god handhygien
  • hosta och nysa i armvecket.

VAR: Örebro universitet

KOSTNAD: Gratis

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 15 maj 2020

Kontakt