28 feb 2020 klocka 11.00 - 14.00

INSTÄLLT: invigning av kommunala naturreservatet Fuxboudden -

månadens reservat i mars

En slingrande stig leder genom gles tallskog upp till en stuga.

Djefstugan i naturreservatet Fuxboudden. Foto: Karlskoga kommun

INSTÄLLT: Invigningen av det nybildade kommunala reservatet Fuxboudden i Karlskoga kommun är inställt. Inget nytt datum fastställt. Kontakta Karlskoga kommun för mer information.

Naturreservatet Fuxboudden

Fuxboudden är ett område som ligger vid Våtsjön cirka tio kilometer från centrala Karlskoga. Fuxboudden är ett av Karlskogas mest uppskattade friluftslivs- och upplevelseområden där bland annat orienteringsklubben Djerf har sin klubbstuga. Området används året om av olika ideella föreningar, förskolor och skolor samt av allmänheten. En anledning till att området blivit ett sådant populärt besöksmål är den ovanliga och upplevelserika naturen.

Mer information om Fuxboudden hittar du på Karlskoga kommuns sida om naturreservatetlänk till annan webbplats

INSTÄLLT: Invigningen

Invigning av Fuxbouddens naturreservat går avstapeln den 28 mars, klockan 11.00, med tal och officiell invigningsceremoni. Våffelservering är igång som Orienteringsklubben har under vintersäsongen där den som vill kan köpa våfflor. Det kommer även att bjudas på korv och bröd och det kommer finnas möjlighet att testa på en enklare orienteringsslinga samt lite andra aktiviteter på plats.

Mer information om invigningen hittar du närmare inpå evenemanget på Karlskoga kommuns webbplatslänk till annan webbplats och på hopajola.selänk till annan webbplats

VAR: Naturreservatet Fuxboudden, Karlskoga kommun

KOSTNAD: -

SISTA ANMÄLNINGSDAG:

Kontakt