26- 27 maj 2020 klocka 08.30 - 16.30

INSTÄLLT: Länsgemensam totalförsvarskurs

Årligen återkommande kurs i två dagar. Kursen liknar den Regionala samverkanskursen, RSK men har inriktning och fokus på aktörers ansvar, roll och uppgifter inför och under höjd beredskap.

Under 2018 och 2019 genomfördes kursen hos samtliga kommuner i länet, där även polis, räddningstjänst och Region Örebro län deltog.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som arbetar eller verkar inom en organisation med ansvar inför och under höjd beredskap, dels som handläggare, chef eller förtroendevald.

Kursen syftar till att öka kunskapen om vårt omvärldsläge, aktörers roll och ansvar inför och under höjd beredskap.

Anmälan

Vid ett stort antal anmälningar förbehåller sig Länsstyrelsen rätten att göra ett urval av deltagare som anmält sig till kursen i syfte att få en bred sammansättning av deltagande aktörer.

Vid utebliven avanmälan innan kursstart debiteras deltagarens organisation med 1 000kr.

Information om ditt deltagande med anledning av covid-19

Vi värnar om din och vår personals hälsa och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationerlänk till annan webbplats vid våra möten, konferenser och kurser.

Du är välkommen om du är frisk, men stanna hemma om du har symtom på luftvägsinfektion eller tillhör någon riskgrupp. Hör av dig till oss om du har behov av att delta på distans, så ser vi över möjligheten att delta via skype eller telefon.

När vi ses värnar vi om varandras hälsa genom att:

  • inte hälsa i hand
  • inte stå för nära varandra
  • hålla god handhygien
  • hosta och nysa i armvecket.

VAR: Lilla salen, Elite Stora hotellet i Örebro

KOSTNAD: Ingen kostnad

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 15 maj 2020

Kontakt