Risk för skogsbrand i Örebro länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

Aktuellt inom landsbygd och näringsliv

Länsstyrelsen i Örebro län tar fram flera olika nyhetsbrev med aktuell information för dig som är lantbrukare och/eller företagare på landsbygden i länet. Här hittar du nyhetsbreven Gröna bladet, Lilla Gröna bladet, Ekologiskt lantbruk och Urdabrunn.

Prenumerara på nyhetsbrev

Du kan prenumerera på olika nyhetsblad från Länsstyrelsen. I dem kan du läsa information som berör landsbygdsföretag, med mest fokus på primärproducenter. Här hittar du också information om aktuella kurser och utbildningar. Prenumerationerna är kostnadsfria. För att prenumerera behöver du godkänna att vi lagrar din e-postadress alternativt postadress.

Gröna bladet

Gröna bladet är en tryckt tidning som delas ut fyra gånger per år via ODR till jordbruk. I Gröna bladet informerar vi om aktuella frågor från olika delar av länsstyrelsens verksamhet. Avgränsningen är frågor som berör vår målgrupp landsbygdsföretag, i första hand inom primärproduktionen. Det går också att prenumerera på Gröna bladet via epost.

Anmäl dig via e-post till informationsbladet Gröna bladet

Lilla gröna bladet

Lilla Gröna bladet är ett digitalt nyhetsbrev som kompletterar den tryckta Gröna bladet. Här informerar vi kort om aktuella frågor och om aktuella kurser och utbildningar som erbjuds. Vi skickar ut cirka tio nyhetsbrev per år.

Anmäl dig via e-post till nyhetsbrevet Lilla Gröna bladet

Urdabrunn

Urdabrunn är ett digitalt nyhetsblad med fokus på kunskapsförmedling kring kulturmiljöer och ett rikt odlingslandskap.

Anmäl dig via e-post till kunskapsblad Urdabrunn

Ekologiskt lantbruk

Ekologiskt lantbruk ett nyhetsblad som delas ut cirka åtta gånger per år. Här informerar vi om aktuella frågor för dig som är intresserad av ekologisk produktion.

Anmäl dig via e-post till nyhetsblad Ekologiskt lantbruk

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Lena Rådström Baastad

Besöksadress

Östra Bangatan 11

Postadress

701 86 Örebro

Organisationsnummer

202100-2403

Följ oss