10 okt 2019 klocka 17.00 - 21.00

Styckning av vildsvin

Interiörbild från Landsberga café

Vill du lära dig mer om hur du bäst tar hand om vildsvinskött?

På kursen kommer vi under ledning av Fredrik Lennström varva teori och praktik i hur man tar tillvara vildsvinskött.

Under kursen går vi igenom:

  • Hygien och livsmedel
  • Olika sätt att stycka ett djur
  • Praktiska moment där du själv styckar vildsvin
  • Paketering, olika metoder

Begränsat antal platser. Anmälan är bindande.

Kursen ges också lördag 5 oktober kl 13-17

Information

Therese Erneskog, 070-939 04 86,
therese.erneskog@lansstyrelsen.se   

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling

Anmälan

VAR: Sibbetorps Gård, Pålsboda

KOSTNAD: 500 kronor (exkl. moms). Fika ingår. Kursen medfinansieras via Landsbygdsprogrammet.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 03 okt 2019

Kontakt