Aktuella varningsmeddelanden i Örebro länJust nu är det flera vädervarningar i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Försäljning av omhändertagna djur

Länsstyrelsen i Örebro län säljer vissa djur som vi har omhändertagit. När vi har djur till försäljning lägger vi ut dem på denna sida. Ser du inga annonser så har vi inga till djur till försäljning just nu.

Djuren besiktigas i regel av en veterinär när de omhändertas och köparen kan få ta del av veterinärintyget. Veterinärintyget utgör dock inte någon garanti för djurets hälsa utan djuren säljs i befintligt skick i enlighet med köplagen Länk till annan webbplats.. Länsstyrelsen kommer göra en bedömning av vilka intressenter som passar djuret bäst. Vi kommer även att titta efter eventuell djurskyddshistorik i våra register, och om det finns tidigare beslut enligt tillsynslagen. Djur bör kunna hämtas av köparen inom en vecka från det djurhem där de finns.

Just nu har vi inga djur till salu.

Vill du bli kontaktad om framtida försäljningar?

Anmäl intresse för att bli kontaktad om framtida försäljningar av omhändertagna djur genom att fylla i formuläret. Intresseanmälningar sparas i ett år.

Kontakt

Djurskydd

Telefon 010 224 81 60 (öppet måndag, onsdag, fredag 9-11)