Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Pressinbjudan: Årets Mentorer utsedda i länet!

två herrar står med blombukett, mottar pris.

Arkivbild. Årets Mentor Norrbotten 2019, vinnare med nominerande adept: Keith Sivenbring och Samuel Hellström, företaget Hellströms. Foto: Almi

En bra mentor är en förebild, som bjuder på kunskaper och kontakter som ger andra företagare större chans att lyckas. Den 5 oktober delar landshövding Björn O. Nilsson ut Almis och NyföretagarCentrums pris för Årets mentorer i Norrbotten.

I samband med prisutdelningen lyfts samtliga nominerade till utmärkelserna Årets mentorer inom Almis och NyföretagarCentrums mentorprogram. Dessa drivs på uppdrag av Näringsdepartementet för tillväxtföretag och nya företag.

Mentorerna har ställt upp ideellt under ett år och deras goda arbete har nu resulterat i att de har utsetts till Årets mentorer, kategori Starta företag samt kategori Tillväxtföretag, i Norrbottens län.

Prisutdelning sker måndagen den 5 oktober på Residenset i samband med en mentorslunch som landshövding Björn O. Nilsson bjuder in till, vilket också blir ett tecken på vår tacksamhet för mentorernas visade engagemang.

Media inbjuds till presskonferens på Residenset klockan 11.00.

Dag: måndag 5 oktober 2019
Tid: 11.00
Plats: Residenset i Luleå, Residensgatan 19

För mer information kontakta:

Karolina Kollenmark Andersson
Marknadskoordinator Almi
Telefonnummer: 090-10 07 74

Kontakt