Aktuella varningsmeddelanden i Norrbottens länJust nu är det flera vädervarningar i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

15 jun 2023 klocka 09.00 - 10.00

Information om Klimatklivet

Snart startar en ny ansökningsomgång av Klimatklivet, kanske undrar du om din verksamhet eller förening kan få stöd och hur du ansöker? Välkommen på en digital informationsträff där du får veta mer om investeringsstödet och hur du ansöker.

Den 18-24 september 2023 öppnar ansökningsperioden för Klimatklivet. Klimatklivet är ett stöd till investeringar som minskar utsläppen av koldioxid och andra gaser som påverkar klimatet. De investerade medlen ska ge största möjliga utsläppsminskning per investerad krona.

Torsdag 15 juni klockan 09.00–10.00 kommer flera länsstyrelser gemensamt att informera om vilka regler som gäller och vad du kan få stöd för. Vi kommer även att berätta om hur du ansöker och ge exempel på åtgärder som tidigare fått stöd.

Målgrupp

Stöd från Klimatklivet kan sökas av företag, regioner, kommuner och kommunala bolag, föreningar, stiftelser med flera. Privatpersoner kan inte söka stöd genom Klimatklivet.

Anmälan

Du anmäler dig till informationsmötet senast den 13 juni i anmälningsformuläret nedan.


Var:
Träffen sker digitalt. Länk skickas ut senast dagen innan till dig som anmält dig.
Kostnad:
Ingen kostnad.
Sista anmälningsdag:
13 jun 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Sista anmälningsdag är den 13 juni klockan 23.59.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Kontakt