23 aug 2022 klocka 13.00 - 14.00

Information och rådgivning om Klimatklivet

Snart startar en ny ansökningsomgång av Klimatklivet, kanske undrar du om din verksamhet eller förening kan få stöd och hur du ansöker? Vi erbjuder information och rådgivning för just dig.

Klimatklivet är ett stöd till investeringar som minskar utsläppen av koldioxid och andra gaser som påverkar klimatet. De investerade medlen ska ge största möjliga utsläppsminskning per investerad krona.

Tisdag 23 augusti klockan 13.00–14.00 kommer flera länsstyrelser gemensamt att informera om vilka regler som gäller och vad du kan få stöd för. Vi kommer även att berätta om hur du ansöker och ge exempel på åtgärder som tidigare fått stöd.

På informationsträffen har vi med oss Tobias Brink från Envigas/Skellefteå Carbon som kommer berätta om sina erfarenheter av att ha fått beviljat stöd från Klimatklivet.

Målgrupp

Stöd från Klimatklivet kan sökas av företag, regioner, kommuner och kommunala bolag, föreningar, stiftelser med flera. Privatpersoner kan inte söka stöd genom Klimatklivet.

Anmälan

Du anmäler dig till informationsmötet senast den 21 augusti i anmälningsformuläret nedan. Vi kommer efter det skicka ut en länk så du kan ansluta till mötet.

Vill du ha specifik rådgivning?

Då har du möjlighet att få träffa våra experter inom energi och klimat. De tider vi kan erbjuda är mellan 14.00–16.00 tisdag den 23 augusti. Maila ida.wanhatalo@lansstyrelsen.se om du är intresserad av specifik rådgivning.

VAR:
Träffen sker digitalt. Länk skickas ut senast dagen innan till dig som anmält dig.
KOSTNAD:
Ingen kostnad
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
21 aug 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.


Så hanterar vi dina personuppgifter

Kontakt