18 feb 2022 klocka 14.00 - 16.00

After work med Virkesbanken

Avverkade och travade trädstammar.

Foto: Kent Vesterlund

Söker du virke till arbeten i äldre hus och gårdar? Eller har du virke att sälja? Vi pratar om bristen på rätt virke för äldre byggnader och hur vi får tag på det virke som vi behöver.

Det råder stor brist på trävaror till byggnadsvården. Vi pratar om hur vi får tag på rätt virke för äldre hus, timmerstockar till lagningar av byggnader och lister med de rätta profilerna. Är du intresserad av att såga upp längder och kvaliteter som inte är standard?

Vi träffar gärna dig som är yrkesverksam hantverkare med intresse och erfarenhet av arbete med äldre hus och byggnadsvård, företrädare för skogsindustri och sågverk samt skogsägare. 

Syftet med träffen är att diskutera gemensamma utmaningar och lösningar, men även knyta kontakter för effektivare virkesförsörjning och framtida samarbeten.

Vi bjuder på club sandwich, alkoholfri öl och kaffe.

Varmt välkommen!

Anmälan krävs

Gör din anmälan via formuläret längre ned. På grund av rådande restriktioner är antal deltagare begränsat till 18 personer. Först till kvarn gäller. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ändringar kan ske med kort varsel.

Frågor

Kontakta projektledare Alexander Engelmark vid frågor. Du hittar kontaktuppgifter längre ned på denna sida.

Virkesbanken

Genom projektet Virkesbanken undersöker vi möjligheten att hitta ett koncept för materialförsörjning som ger tillgång till virke som hanterats enligt hantverkarnas förväntningar genom hela logistikkedjan, från skog till byggplats. Projektet sker i nära samverkan med de lokala hantverkarna, trävarubranschen och aktörer inom skogsindustrin.

VAR:
Plats meddelas senare
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
14 feb 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det finns 13 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 14 februari klockan 23.59.
Vegetarisk kost * (obligatorisk)
Vegetarisk kostKontakt

Alexander Engelmark, projektledare Virkesbanken

Instagram #virkesbanken