Tidningen Norrbruk

Två personer i rutiga skjortor och keps, med peltorkåpor på huvudet och stora leenden.

Gränsöverskridande samarbeten är viktiga, framför allt i vår verksamhet. Norrbruk är ett bra exempel på det. Men vi kan alltid bli bättre! Gränsöverskridande samverkan mellan myndigheter kan kännas som en självklarhet, men kan många gånger vara svårare att åstadkomma än man tror. Samtidigt är vår verksamhet helt beroende på samverkan mellan Länsstyrelser, Jordbruksverk, universitet med flera. Just samverkan med universiteten är något jag hoppas kunna hjälpa till med, genom min långa historia vid SLU i Umeå, säger Johanna Wallstén, nytillträdd landsbygdsdirektör i Norrbottens län.

Norrbruk är en tryckt tidning som är gratis för dig som är aktiv inom lantbruk och landsbygd. Fyll i formuläret här på webbsidan så skickar vi den till dig. Tidningen finns också digitalt i PDF-format på den här sidan och ett urval av artiklarna finns även att ta del av här.

Nyhetsartiklar och reportage från Norrbruk

Prenumerera på tidningen Norrbruk

Du kan prenumerera på Norrbruk både till din brevlåda och digitalt. Fyll i formuläret så får du tidningen skickad till din brevlåda.

Prenumerera via post

Vill du prenumerera på tidningen i tryckt format, fyll i formuläret nedan.


Har du bytt adress? Ange fullständig gammal adress här.

Prenumerera digitalt

Vill du prenumerera på denna sidan och få uppdateringar via e-post? Välj Prenumerera, fyll i din e-postadress och tryck OK.

Vill du avsluta din prenumeration, välj Avsluta prenumeration, fyll i din e-postadress och tryck OK.

Hantera prenumeration

Aktiv på landsbygden

Är du aktiv inom lantbruk eller landsbygd? Norrbruk är en tidning från oss på landsbygdsenheterna på Länsstyrelserna i Norrbottens och Västerbottens län riktad till just dig. Tidningen ges ut fem gånger per år.

Bättre och lönsammare

Vi vill informera och inspirera för att främja landsbygdsutveckling, lönsammare lantbruk, bättre miljö och djurhälsa samt ett rikare odlingslandskap. Med goda exempel, information om stödmöjligheter och annonser om aktuell kompetensutveckling hoppas vi att du ska hitta något som lockar till läsning och handling.

Flagga för Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden

Kontakt

Norrbruk

Tipsa oss gärna om intressanta företag, projekt eller satsningar!

Dela sidan:

Landshövding

Lotta Finstorp

Besöksadress

Stationsgatan 5, Luleå eller Industrivägen 10, Jokkmokk

Postadress

971 86 Luleå eller Box 105, 962 23 Jokkmokk

Organisationsnummer

202100-2478

Följ oss