Tidningen Norrbruk

Norrbruk är en tryckt tidning som är gratis för dig som är aktiv inom lantbruk och landsbygd. Fyll i formuläret här på webbsidan så skickar vi den till dig.

Aktiv på landsbygden

Är du aktiv inom lantbruk eller lndsbygd? Norrbruk är en tidning från oss på landsbygdsenheterna på Länsstyrelserna i Norrbottens och Västerbottens län riktad till just dig. Tidningen ges ut fem gånger per år.

Bättre och lönsammare

Vi vill informera och inspirera för att främja landsbygdsutveckling, lönsammare lantbruk, bättre miljö och djurhälsa samt ett rikare odlingslandskap. Med goda exempel, information om stödmöjligheter och annonser om aktuell kompetensutveckling hoppas vi att du ska hitta något som lockar till läsning och handling.

Nyhetsartiklar och reportage från Norrbruk

Prenumerera på tidningen Norrbruk

Du kan prenumerera på Norrbruk både till din brevlåda och digitalt. Fyll i formuläret så får du tidningen skickad till din brevlåda.

Prenumerera via post

Vill du prenumerera på tidningen i tryckt format, fyll i formuläret nedan.


Har du bytt adress? Ange fullständig gammal adress här.

Prenumerera digitalt

Fyll i din e-postadress om du vill prenumerera på tidningen Norrbruk digitalt. Du kommer då få ett meddelande när ett nytt nummer finns att ladda ner digitalt. Artiklarna visas också på denna hemsida.

Hantera prenumeration
Flagga för Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden

Kontakt