04 dec 2019 klocka 10.00 - 12.00

Vägen framåt – Norrbottens
klimat- och energistrategi

Foto: Mostphotos

Länsstyrelsen i Norrbotten bjuder tillsammans med Region Norrbotten in till ett konstruktivt samtal i Övertorneå om klimatförändringarna som är en av vår tids största utmaningar. Omställningen vi står inför påverkar hela samhället och ingen klarar den på egen hand.

Utgångspunkt för dessa samtal är den nyligen beslutade klimat- och energistrategin för Norrbotten som kommer gälla 2020–2024. Vi vill få era tankar kring vad vi framförallt bör fokusera på den närmaste tiden. Denna träff ger tillfälle att diskutera frågor som berör klimat och energi och att påbörja arbetet med att gemensamt staka ut vägen framåt, till förmån för Norrbottens utveckling och framtid. Klimatfrågan är stor och svår men den ger också möjligheter att utveckla lösningar för energi- och klimatomställning som kan bidra till både hållbar utveckling och tillväxt.

VAR: Kommunhuset, Övertorneå

KOSTNAD: Kostnadsfritt. Vi bjuder på fika.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 02 dec 2019

Anmäl dig här

Läs om hur Länsstyrelsen hanterar personuppgifter: www.lansstyrelsen.se/dataskydd

Kontakt