06 sep 2018 klocka 08.00 - 17.00

Klimatklivsverkstad

klimatklivet

En workshop om att söka investeringspengar inom Klimatklivet

Har ni i ert företag eller organisation tankar på att göra en klimatsmart investering, men får den inte att gå ihop ekonomiskt? Då kanske ni kan söka klimatklivsstöd? Kanske funderar ni på om er investeringsidé har tillräckligt hög klimatnytta för att kvalificera sig för stödet, vilken stödnivå ni kan få eller om det är någon särskild information som behöver tas upp i ansökan?

I så fall är du välkommen på workshopen ”Klimatklivsverkstad” där ni får möjlighet att diskutera era tankar kring klimatinvesteringar med oss energi- och klimatsamordnare på Länsstyrelsen. Ta chansen att boka en tid med oss. Varje pass är 45 min och först till kvarn gäller för tidsbokningen.

Klimatklivet riktar sig till alla utom privatpersoner som vill göra en klimatinvestering och erbjuder upp till 70% finansiering beroende på typ av investering och vem som söker.

”Klimatklivet stöttar åtgärder som har en hög klimatnytta per investerad krona. De som kan söka stödet är exempelvis företag, kommuner, landsting, bostadsrättsföreningar och andra organisationer. Åtgärder som kan få stöd handlar om allt från transporter, biogas och fjärrvärme till lustgasdestruktion, infrastruktur och kommunikationsinsatser”.

Läs mer om Klimatklivet på Naturvårdsverkets hemsidalänk till annan webbplats

Anmäl dig via knappen högst upp på sidan.

VAR: Quality Hotel, Luleå

KOSTNAD: 0

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 05 sep 2018

Kontakt

Klimatklivet

Telefon 010-225 50 00