Höga flöden i Kronobergs länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuell vädervarning.

27 nov 2023 klocka 13.30 - 15.00

INSTÄLLT: Har du koll på barns utsatthet på nätet? Vi ger dig en nordisk utblick

Barn använder datorer i sin undervisning.

Barnahus Kronoberg tillsammans med Länsstyrelsen Kronoberg välkomnar till ett webbinarium där du får lära dig mer om barns utsatthet på nätet och vad du kan göra för att upptäcka och stötta dem som far illa.

OBS! Webbinariet är inställt. För mer information om ämnet, vänligen kontakta barnahus@vaxjo.se eller länsstyrelsen (kontaktuppgifter finns längst ner på sidan).

De flesta barn och unga spenderar mycket av sin tid på nätet. Det finns mycket positiva saker med den digitala världen, men det finns också risk för att bli utsatt för olika typer av övergrepp. Övergrepp där gärningspersonen kan finnas både i barnets närhet och på långt avstånd.

Barnahus Kronobergs ingående parter deltog vid NFBO´s (Nordic Association for Preventing Child Abuse and Neglect) nordiska konferens 2023 med temat barns utsatthet på nätet. Under webbinariet i november presenterar vi delar av det som lyftes under konferensen. Du får veta mer om hur barn kan bli utsatta på nätet, i vilken omfattning det sker och hur barnen mår. Du lär dig också mer om hur du upptäcker att barn är utsatta på nätet och vilken hjälp och stöd de behöver.

Var:
Digitalt via teams
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
23 nov 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 23 november klockan 13.25.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Maria Arnholm

Besöksadress

Kungsgatan 8

Postadress

351 86 Växjö

Organisationsnummer

202100-2296

Följ oss