Risk för skogsbrand i Kronobergs länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

07- 17 sep aug klocka 00.00 - 00.00

MAT 2023

Korv

MAT2023 pågår den 7–17 september i hela länet. Det är Länsstyrelsen Kronoberg, Region Kronoberg och Växjö kommun som står bakom evenemangen.

I september är det dags för MAT 2023. För dig som är intresserad av branschen erbjuder vi Kunskapsdagar med många intressanta talare. Årets konferens går av stapeln den 7–8 september och handlar om hur vi kan arbeta för att säkra hållbar livsmedelsförsörjning, beredskap och nutrition för hälsa, miljö och klimat. Konferensen har ett helhetsperspektiv med olika teman att välja mellan. Du kan välja att antingen följa ett särskilt tema båda dagarna eller om du vill kombinera olika pass från olika teman. Konferensen är kostnadsfri men anmälan krävs. Mer info finns på Kunskapsdagarna, webbplatsen Matismaland.se. Länk till annan webbplats.

8–9 september är det MAT-marknad och Teatertorget i Växjö fylls med mängder av producenter från Småland med omnejd. MAT-marknaden, webbplatsen Matismaland.se. Länk till annan webbplats.

MAT-runda med flera nya besöksmål

Den 16–17 september klockan 10.00–17.00 kan alla matintresserade ge sig ut på MAT-runda på länets vägar och besöka gårdar, gårdsbutiker, lanthandlare, caféer och restauranger. Du hittar den tryckta kartan på kommunkontor, bibliotek och medverkande företag i hela länet. MAT-rundan, webbplatsen Matismaland.se. Länk till annan webbplats.

Var:
Hela länet
Kostnad:
0 kronor
Sista anmälningsdag:
08 sep 2023
Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Maria Arnholm

Besöksadress

Kungsgatan 8

Postadress

351 86 Växjö

Organisationsnummer

202100-2296

Följ oss