Aktuella vädervarningar i Kronobergs länJust nu är det flera vädervarningar i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

30 aug 2023 klocka 12.00 - 12.45

Lunch-webbinarium: Information om Klimatklivet

Vill du veta mer om klimatinvesteringsstödet Klimatklivet? På ett digitalt lunchmöte berättar vi mer om hur du söker stöd och årets förutsättningar för att få stöd. Det finns även tid för frågor.

Klimatklivet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är investeringsstödet som gör det möjligt att satsa på fossilbränslefri framtidsteknik och grön omställning. Det kan sökas av företag, kommuner, regioner och organisationer i hela Sverige. Nästa ansökningsomgång till Klimatklivet är 18-29 september. Förutsättningarna för årets ansökningsperiod är lite annorlunda. Kan man genomföra sin klimatinvestering mellan januari och juni 2024 har man goda förutsättningar för att kunna få stöd i årets ansökningsomgång.

På lunch-webbinariet berättar vi mer om hur du söker stöd från Klimatklivet. Vi informerar också om årets förutsättningar för stöd och ger exempel på klimatinvesteringar som är stödberättigade. Du får även möjlighet att ställa dina frågor direkt till oss. Handläggare från både Länsstyrelsen och Naturvårdsverket deltar.

Webbinariet arrangeras gemensamt av länsstyrelserna i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Var:
Digitalt via Skype, länk skickas till den e-post som anges vid anmälan
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
29 aug 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Maria Arnholm

Besöksadress

Kungsgatan 8

Postadress

351 86 Växjö

Organisationsnummer

202100-2296

Följ oss