Styckning av vildsvin, 19/9

Är du intresserad av att lära dig hur du ska förädla vildsvinskött? Då är du välkommen att delta i vår demonstrationsträff om styckning.
Träffen finansieras av vildsvinspaketet, som är en del av den nationella livsmedelsstrategin. Syftet är att öka avsättningen av vildsvinskött med bibehållen livsmedelssäkerhet.
Under träffen kommer Pontus Sjöholm, kökschef på Asa Herrgård, att demonstrera styckning av vildsvin och ge tips på tillagning. Du som deltar får möjlighet att följa processen och själv testa på att stycka. Det kommer att finnas möjlighet för diskussion samt att ställa frågor.
Innan demonstrationen börjar kommer vi att bjuda på fika för att kort presentera oss för varandra.
Antalet deltagare är begränsat till högst 15 personer.
Medverkande: Pontus Sjöholm, Asa Herrgård.
Meddela specialkost till Mattis Brorsson, via e-post: mattis.brorsson@lansstyrelsen.se eller telefon 010–223 77 20.
Välkomna hälsar Mattis Brorsson, projektsamordnare på Länsstyrelsen i Kronobergs län.
- Var:
- Asa Herrgård
- Kostnad:
- 0 kr.
- Sista anmälningsdag:
- 22 aug 2023
Anmäl dig
Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.
