Aktuella varningsmeddelanden i Kronobergs länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

26- 10 apr maj klocka 14.00 - 15.00

Förändringstid - för dig som jobbar med mat

Bröd till försäljning.

Hur kan du som livsmedelsföretag hantera förändring samtidigt som ditt företag fortsätter att utvecklas? Genom tre digitala föreläsningar vill vi ge kunskap och verktyg för att möta förändring och omvandla trender och kriser till möjligheter.

Vi vänder oss till aktörer från hela livsmedelskedjan; producenter, förädlare, handel och restaurang.

Det ska vara lätt att välja svenskt i en föränderlig värld

Den 26 april klockan 14.00–15.00: Ulrika Ekström, Från Sverige. Hur ser konsumenten på svenskt och hur kan man inspirera konsumenter att bidra till säkrad livsmedelsförsörjning? Från Sveriges VD Ulrika Ekström berättar om den frivilliga ursprungsmärkningens första sex år och om framtiden.

Back to forward - Trendspaning inom mat, dryck och måltider

Den 3 maj klockan 14.00–15.00. Lennart Wallander, Food & Friends. Lennart guidar oss in i en ny matvärld efter en tid då coronapandemin stängde ned stora delar av samhället. Hur gör vi det vi brukade, men på sätt som är säkrare, effektivare, nyttigare, och mer spännande än för två år sedan?

Verktyg för klimatanpassning för livsmedelsföretag i hela kedjan

Den 10 maj klockan 14.00–15.00. Pär Aleljung, Beredskapshandläggare, Livsmedelsverket. Klimatet förändras och ett mer extremt klimat ställer livsmedelsföretagen inför stora utmaningar. Pär berättar om Livsmedelsverkets nya verktyg för att stötta livsmedelsföretagen i att anpassa sig till ett förändrat klimat.

Föreläsningarna arrangeras i samverkan mellan de tre Smålandslänens livsmedelsstrategier.

Anmälan senast två dagar före respektive föreläsning till LRF:s Medlemsservice:
010-184 40 00, medlemsservice@lrf.se. Ange namn, företag och e-postadress. Du kan anmäla dig till hela serien eller en enstaka föreläsning.

Kontakt för frågor: Rose-Marie Winqvist, rose-marie.winqvist@lrf.se

VAR:
Digitalt
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
Ingen anmälan krävs

Kontakt