25 nov 2021 klocka 18.30 - 00.00

Morgan Alling om att dra nytta av negativa erfarenheter

Morgan Alling ser in i kameran.

Morgan föreläser om att vända en negativ start i livet, med utgångspunkt från sin egna uppväxt som var fylld med svek, lögner, misshandel och utanförskap. Morgan berättar hur han lyckats se på sitt bagage som en fördel och styrka. Minnena kommer man aldrig ifrån, men man kan bli vän med sin historia.

Morgans resa från barnhemsbarn till en älskad artist har varit lång och brokig. Han växte upp i en dysfunktionell miljö som delvis bestod av kriminalitet och missbruk. Som fyraåring blev han omhändertagen av sociala myndigheter. Nu har han omvandlat sina erfarenheter till att hjälpa andra och sätta ord på sådant som behöver sättas ord på.

I sina föreläsningar blandar Morgan Alling friskt mellan humor, värme och allvar. Han talar om hur man vänder negativa tankemönster, ger praktiska råd inom psykologi och konflikthantering, samt hur man hanterar besvärliga människor. Hans brokiga förflutna väver han in på ett elegant och meningsfullt sätt som sätter stor prägel på hans tips och råd för att överkomma svårigheter i livet.

Föreläsningen sänds live på youtube men kan också ses på Konserthuset i Växjö. Max 100 personer i publiken, anmälan krävs.

Live på youtube Länk till annan webbplats.

VAR:
Växjö konserthus, Karl- Birger Blomdahlsalen
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
22 nov 2021

Anmäl dig

Kontakt