Aktuella varningsmeddelanden i Kronobergs länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

16 sep 2021 klocka 09.30 - 10.00

Information om 100% ren hårdträning Småland

Vikter

Är du intresserad av att börja arbeta med 100% ren hårdträning på ditt gym?

Välkommen att höra mer om hur ni på er anläggning kan starta upp ett aktivt dopningsförebyggande arbete. Vid detta informationstillfälle berättar vi mer om hur ni på er anläggning kan bidra för att att minska användningen av och tillgången på anabola androgena steroider och andra dopningspreparat bland tränande på träningsanläggningar.

Om 100 % ren hårdträning
100% Ren Hårdträning syftar till att minska användningen av och tillgången på anabola androgena steroider och andra dopningspreparat bland tränande på träningsanläggningar.

Detta sker genom att träningsanläggningar utvecklar ett långsiktigt förebyggande arbete mot dopning i samverkan med berörda aktörer på området, framförallt mellan träningsbranschen, polisen, Antidoping Sverige, RF-SISU distrikt samt Länsstyrelsen, kommunen och regionen.

Här kan du läsa mer om 100 % ren hårdträning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Detta informationstillfälle anordnas av Länsstyrelserna i Jönköping, Kronoberg och Kalmar län, och är en av de insatser som görs inom det förebyggande antidopningsarbetet i samarbete mellan Smålandslänen.

Anmälan: Sker via Länsstyrelsen i Jönköpings hemsida:

Informationstillfälle 100% ren hårdträning | Länsstyrelsen Jönköping (lansstyrelsen.se) Länk till annan webbplats.

VAR:
Skype - Länk skickas via e-post
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
15 sep 2021

Kontakt