06- 30 okt nov klocka 17.00 - 20.00

Inbjudan till fem förädlingsträffar

Syltburkar

Vill du lära dig att förädla småländska råvaror? Du kanske har en egen produktion av råvaror eller vill använda dig av någon annans råvaror för förädling av fantastiska produkter? Oavsett så är du hjärtligt välkommen att delta på ett eller flera av inspirationstillfällena.

Under 2021 kan du lära dig grunderna kring förädling av mjölk, äpplen, frukt- och bär och tackakött under en serie inspirationstillfällen under ledning av erfarna branschrådgivare.

Dessa digitala inspirationstillfällen består av två eller tre deltillfällen. Mellan tillfällena får du i uppgift att förädla egna produkter utifrån den kunskap du fått.

Förädlingsserien görs i ett samarbete inom ramen för arbetet med de regionala livsmedelsstrategierna i Jönköpings län, Kronobergs län och Kalmar län.

Har du frågor, kontakta rebecka.wikstrom@lansstyrelsen.se eller 010-223 73 84

Här ser du hela inbjudan med teman, datum och medverkande! Pdf, 425.2 kB.

Anmälan nedan. Kom ihåg att ange vilket/vilka tillfällen du vill delta. Är du sent ute med anmälan? Kontakta Rebecka så kan du kanske komma med ändå.

Om du inte kan medverka trots anmälan måste du meddela oss så snart som möjligt så att någon annan kan få din plats.

VAR:
Digitalt
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
04 okt 2021

Anmäl dig

Kontakt