17 nov 2020 klocka 13.00 - 18.00

Vildsvin och får på julbordet

Vill du lära dig mer om hur du kan förädla vildsvin och tacka till julbordet? Ta då chansen och delta i höstens kurs på Ryssbygymnasiet som anordnas i ett samarbete mellan Svenska Kockars Förening Småland, LRF Sydost, Länsstyrelsen och Ryssbygymnasiet.

Både vildsvin och får är djur som ger gott kött, men som ibland fått lite dåligt rykte. Detta vill vi ändra på!

Kockarna Matts Andersson från Ryssbygymnasiet och Pontus Sjöholm från Asa herrgård kommer lära ut sina bästa recept och knep.

Vi börjar med lunch och avslutar med fika.

Kursen kostar 300 kr + moms som faktureras efter kursen. Ange fakturaadress vid anmälan. Vid avanmälan mindre än 3 dagar innan kursen debiteras avgiften trots utebliven närvaro. Om du är sjuk blir du inte debiterad, då måste du stanna hemma.

Vi vidtar åtgärder för att förhindra smittspridning och kommer vara max 12 deltagare plus 3 kursledare/organisatörer.

Anmäl dig snarast för en plats till Rebecka Wikström.
E-post: rebecka.wikstrom@lansstyrelsen.se Telefon: 010-2237384

VAR: Ryssbygymnasiet

KOSTNAD: 300 kr + moms

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 10 nov 2020

Kontakt