04 nov 2020 klocka 09.30 - 15.00

Inspirationsdag för turismföretagare

Vill du få inspiration för att starta upp ett företag inom turism eller vill du utveckla din befintliga verksamhet mot ett mer hållbart och nytänkande sätt att arbeta? Följ då med på en länsgemensam inspirationsresa till två spännande turistverksamheter.

På förmiddagen besöker vi Ödevata FiskeCamp. Här har man satsat stort på innovativa hållbara lösningar såsom biokolsproduktion och akvaponi, vilket lockar besökare från när och fjärran. Under eftermiddagen besöker vi Grimsnäs Herrgård som har hållbarhet i fokus i alla delar av verksamheten och som har en fantastisk mångfald i sin turistverksamhet med utflykter, god mat, fest och konferensarrangemang och boende. Sune och Mia på Grimsnäs Herrgård tog hem utmärkelsen Årets turistentreprenörer 2020.

Följ med till Ödevata FiskeCamp och Grimsnäs Herrgård den 4 november och låt dig inspireras. Dagen erbjuder även goda möjligheter till nätverkande med andra företagare i branschen som deltar i dagen.

Program

Alla tar sig till Ödevata med egen transport på grund av pandemin.

09:30-12:00 Fika och rundvisning på Ödevata

12:30 Lunch och rundvisning på Grimsnäs herrgård

15:00 Avfärd från Grimsnäs Herrgård

Anmälan

Skriv ett mail till rebecka.wikstrom@lansstyrelsen.se eller ring 010-223 73 84

Max 20 personer kommer kunna delta. Senast anmälan den 28 oktober.

Kostnad

Träffen är kostnadsfri. Förmiddagsfika på Ödevata ingår. OBS! Lunchen på Grimsnäs Herrgård betalas av deltagarna själva (150 kr). Eventuella kostvariationer anmäls i förväg till Rebecka Wikström (kontaktuppgifter ovan).

Välkommen hälsar

Rebecka Wikström, Länsstyrelsen Kronoberg
Anki Carlsson, LRF sydost
Sanna Lindberg, Länsstyrelsen Blekinge
Anna – Carin Pålsson, Länsstyrelsen Kalmar

VAR:
Ödevata fiskecamp och Grimsnäs Herrgård
KOSTNAD:
Kostnadsfritt men deltagarna betalar lunch själva (150 kr)
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
28 okt 2020

Kontakt