24 apr 2020 klocka 08.30 - 16.00

Inspirationsdag för turismföretagare

i Kronoberg, Kalmar och Blekinge län

Vill du få inspiration för att starta upp ett företag inom turism eller vill du utveckla din befintliga verksamhet mot ett mer hållbart och nytänkande sätt att arbeta? Följ då med på en länsgemensam inspirationsresa till två spännande turistverksamheter.

På förmiddagen besöker vi Ödevata FiskeCamp. Här har man satsat stort på innovativa hållbara lösningar såsom biokolsproduktion och akvaponi, vilket lockar besökare från när och fjärran. Under eftermiddagen besöker vi Grimsnäs Herrgård som har hållbarhet i fokus i alla delar av verksamheten och som har en fantastisk mångfald i sin turistverksamhet med utflykter, god mat, fest och konferensarrangemang och boende.

Följ med till Ödevata FiskeCamp och Grimsnäs Herrgård den 24 april och låt dig inspireras. Dagen erbjuder även goda möjligheter till nätverkande med andra företagare i branschen som deltar i dagen.

Program

8:30 Avfärd från Växjö Domkyrka

10:00 Fika och rundvisning på Ödevata (här möter vi upp övriga deltagare)

12:30 Lunch och rundvisning på Grimsnäs herrgård

15:00 Avfärd från Grimsnäs Herrgård

16:00 Tillbaka i Växjö

Praktiska fakta

Plats: Gemensam avfärd från Växjö Domkyrka på morgonen och tillbaka till Växjö på eftermiddagen. Det går bra att åka på egen hand men anmäl ditt deltagande då antalet platser är begränsat.

Anmälan: till Rebecka Wikström senast den 14 april, 010-2234249 rebecka.wikstrom@lansstyrelsen.se

Allergi/kost: Eventuella kostvariationer anmäls i förväg till Rebecka Wikström (kontaktuppgifter ovan)

Välkommen hälsar

Rebecka WikströmVAR:
Ödevata FiskeCamp och Grimsnäs Herrgård
KOSTNAD:
Träffen är kostnadsfri. Förmiddagsfika på Ödevata ingår. OBS! Lunchen på Grimsnäs Herrgård betalas av deltagarna själva (150 kr).
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
14 apr 2020

Kontakt