19 mar 2020 klocka 09.00 - 17.00

Livsmedelshygien och HACCP

wok

Ska du starta någon livsmedelsverksamhet? Eller är du redan igång och behöver mer kunskap kring livsmedelsregler och vad som krävs för en godkänd verksamhet?

Välkommen till tre heldagar om livsmedelshygien och HACCP. I kursen ingår bland annat grundläggande livsmedelshygien, genomgång av de olika delarna i HACCP, egna övningsuppgifter, möjlighet att arbeta med och få synpunkter på sitt eget HACCP-system.

Medverkande
Per Nilsson, Profox. Per har arbetat med livsmedelsfrågor i mer än 30 år. Han håller utbildningar och gör rådgivningar i hela landet. Läs mer om honom på hemsidan, http://profox.se/länk till annan webbplats

Datum och platser

Torsdag 19 mars, Grundläggande livsmedelshygien

Torsdag 26 mars, HACCP del 1

Tisdag 31 mars, HACCP del 2

Plats och tid för samtliga tillfällen är Alvesta Folkets hus, kl. 09:00-17:00

Kostnad
Total kostnad för alla tre tillfällena är 500 kr plus moms som faktureras efter kurserna. Lunch och fika betalas av deltagarna på plats.

Anmälan

Senast den 9 mars via:

https://utbildning.jordbruksverket.selänk till annan webbplats

Välkomna hälsar
Anna-Stina Karlsson.
Hör av dig till mig om du har några frågor,
på telefon 010 22 37 137 eller e-post,
anna-stina.karlsson@lansstyrelsen.se

 

EU-logga

VAR: Alvesta Folkets hus

KOSTNAD: 500 kr plus moms

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 09 mar 2020

Kontakt