26 jan 2021 klocka 09.00 - 16.00

Utbildningsdag: Könsbaserat våld och sexuella trakasserier i krogmiljö.

hej

Frågor om våld och sexuella trakasserier i krogmiljö är ständigt aktuella. Det är viktigt att personal och arbetsgivare i restaurangbranschen har aktuell kunskap om och verktyg för att upptäcka, hantera och arbeta förebyggande kring frågorna. Könsbaserat våld, det vill säga både våld i nära relation och hedersrelaterat våld och förtryck är kanske inte den typ av våld som i första hand associeras med krogmiljö, men är en realitet och livssituation för både personal och besökare vid restauranger.

Länsstyrelsen i Kronoberg vill bidra till att öka kunskapen och ge konkreta verktyg till dig som medarbetare eller arbetsgivare inom restaurangbranschen. Vi vill därför bjuda in till en utbildningsdag kring könsbaserat våld och sexuella trakasserier i krogmiljö.
Målgrupp för föreläsningen är primärt restaurangägare och restaurangpersonal, men även personer som arbetar inom berörda områden, exempelvis alkoholhandläggare, ANDT-samordnare, brottsförebyggande samordnare, polis och liknande är välkomna att delta.

Klicka här för att läsa mer om utbildningen och dess program. Pdf, 441.6 kB, öppnas i nytt fönster.

Utbildningsdagen sker digitalt och är kostnadsfri. Sista dag för anmälan är 14 januari 2021.

VAR:
Utbildningen kommer att ske digitalt
KOSTNAD:
Kostnadsfri
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
14 jan 2020

Anmäl dig

Kontakt