• Det råder eldningsförbud i Kronobergs län från och med klockan 12 den 23 maj 2024. Currently there is a fire ban throughout Kronoberg County. Im Moment gibt es in der ganzen Provinz Kronoberg ein Feuerverbot.

Aktuella varningsmeddelanden i Kronobergs länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

16 apr 2024 klocka 12.00 - 16.00

Dialog om EU:s vattendirektiv – hur hittar vi vägen framåt?

Tillsammans behöver vi stärka och snabba på åtgärder för att nå miljökvalitets­normerna i EU:s vattendirektiv. Vattendirektivet beskriver vad vi minst ska klara när det gäller vattenkvalitet och tillgång på vatten.

Som kommun har ni en viktig roll i arbetet med vattenmyndig­heternas åtgärdsprogram. Vi vill därför bjuda in dig som är politiker eller chef med ansvar för samhällsplanering, miljö och tekniska frågor till en gemensam dialog.

Vår förhoppning är att samtalet ska ge kunskap om hur olika förvaltningar på kommunen kan arbeta för att nå upp till miljö­kvalitets­nor­merna för vatten. Vi kommer att diskutera om vår skyldighet att följa vattenmyndigheternas åtgärdsprogram och vilka åtgärder som behöver genomföras. Här hittar du åtgärds­programmet: Vattenmyndigheternas åtgärdsprogram Länk till annan webbplats.

Var:
Residenset i Växjö
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
09 apr 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 9 april klockan 23.59.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Maria Arnholm

Besöksadress

Kungsgatan 8

Postadress

351 86 Växjö

Organisationsnummer

202100-2296

Följ oss