Jobba hos oss

Länsstyrelsen är en av 250 statliga verksamheter som står upp för den demokratiska processen och som tillsammans utvecklar Sverige genom meningsfulla och utvecklande uppgifter.

Länsstyrelsen är en kunskapsorganisation med engagerade, nyfikna och prestigelösa specialister som på olika sätt arbetar för länets utveckling. Idag är vi cirka 180 medarbetare och vi är ständigt på jakt efter nya kollegor. Varmt välkommen till oss!

Lediga tjänster

 • Naturvårdshandläggare med fastighetsinriktning

  Vi söker nu en naturvårdshandläggare med fastighetsinriktning. Till de arbetsuppgifter som i första hand bedöms bli aktuella hör bland annat att;

  - vara...

 • Beredskapshandläggare

  Länsstyrelsen i Kronobergs län är just nu fullt engagerad i planeringen inför både myndighetens egna deltagande i totalförsvarsövning 2020 och de övningsmoment...

Praktikplatser Samhällsutvecklingsenheten

 • Kulturmiljövård
 • Samhällsplanering
 • Skydd och beredskap
 • Social hållbarhet (integration, jämställdhet, mänskliga rättigheter, folkhälsa, våld i nära relationer)

Samhällsutvecklingsenheten lägger ut sina praktikplatser på Mycareerlänk till annan webbplats utefter rekryteringsbehov, med början 1 september 2019.

Tillkännagivanden om tillsatta tjänster

Handläggare av landsbygdsstödPDF
Sista dag för eventuellt överklagande är den 24 juli 2019.

Träffa våra medarbetare!

kunskapslejon.selänk till annan webbplats möter du några av våra medarbetare. Du kan också läsa om Länsstyrelsen som arbetsgivare och vilka möjligheter som finns att göra praktik eller examensarbetenlänk till annan webbplats hos oss.

Kontakt