Jobba hos oss

Länsstyrelsen är en av 250 statliga verksamheter som står upp för den demokratiska processen och som tillsammans utvecklar Sverige genom meningsfulla och utvecklande uppgifter.

På Länsstyrelsen i Kronoberg finns 19 verksamhetsområden. De spänner över en rad olika ämnen från klimatfrågor och skötsel av naturreservat till landsbygdsutveckling, djurskydd och kulturmiljö. Vi jobbar också med frågor som krisberedskap, mänskliga rättigheter, integration och miljömål. Vi ansvarar för att riksdagens och regeringens beslut inom dessa områden genomförs i vårt län.

Länsstyrelsen är en kunskapsorganisation med engagerade, nyfikna och prestigelösa specialister som på olika sätt arbetar för länets utveckling. Idag är vi cirka 180 medarbetare och vi är ständigt på jakt efter nya kollegor. Varmt välkommen till oss!

Lediga tjänster

  • Kulturmiljöhandläggare/byggnadsantikvarie

    Arbetsuppgifterna består i första hand av att självständigt handlägga ärenden som rör kyrkliga kulturmiljöer, byggnadsvårdsfrågor och bidragsärenden. Arbetet är...

Träffa våra medarbetare!

kunskapslejon.selänk till annan webbplats möter du några av våra medarbetare. Du kan också läsa om Länsstyrelsen som arbetsgivare och vilka möjligheter som finns att göra praktik eller examensarbeten hos oss.

Tillkännagivanden

NaturskyddshandläggarePDF
Sista dag för överklagande är den 5 september 2018.


Kontakt