03 jul 2024 klocka 13.00 - 14.00

Digitalt informationsmöte om bevarandeplaner för Natura 2000 i Alsterån

Badebodaån foto Thomas Strid

Badebodaån foto Thomas Strid

Länsstyrelsen presenterar förslag till uppdaterade bevarandeplaner för fem Natura 2000-områden i Alsteråns vattensystem.

Aktuella områden är Alsteråns vattensystem, Allgunnen, Flasgölerum, Getebro samt Bokhultet vid Alsterån.

Bakgrund och mer information finner du på sidan Natura 2000 - Uppdatering av bevarandeplaner | Länsstyrelsen Kalmar (lansstyrelsen.se) Länk till annan webbplats.

Agenda

Ytterligare information

  1. Vi kommer att finnas tillgängliga torsdagen den 22 augusti 2024, under tiden 13.00 till 16.00 i PRO-gården, Allmogevägen 7, Ålem. Se Länsstyrelsens kalender för uppdaterad information.
  2. Passar inte tiderna dig eller vill du hellre tala med oss enskilt så ber vi att du meddelar oss detta så tar vi kontakt senare. Är intresset stort kan vi också bjuda in till ytterligare ett digitalt möte senare under sommaren. Meddela oss!
Var:
Digitalt (möteslänk i Skype kommer att skickas ut till anmälda deltagare inför mötet)
Kostnad:
Ingen kostnad
Sista anmälningsdag:
02 jul 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan och länk till mötet.

Om det digitala mötet

Länsstyrelsen använder Skype för digitala möten och har för närvarande ingen möjlighet att använda någon annan digital tjänst.

Mötesinställningarna är sådana att ljudet är avstängt för alla deltagare. Det är tyvärr inte möjligt att föra ett samtal med större antal inbjudna deltagare.

Frågor kan däremot ställas via chattfunktionen (detta gäller inte dig som ringer in till mötet).

Det går också bra att e-posta frågor till Länsstyrelsen så ska vi samla dessa och återkomma med svar. Frågor och svar läggs i efterhand upp (anonymiserat) på Länsstyrelsens webbplats.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Allan Widman

Besöksadress

Regeringsgatan 1

Postadress

391 86 Kalmar

Organisationsnummer

202100-2304

Följ oss