Aktuella varningsmeddelanden i Kalmar länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

08 dec 2023 klocka 09.00 - 12.30

Mänskliga rättigheter - ett kärnuppdrag för offentlig förvaltning

Folksamling

Länsstyrelserna i Kalmar och Blekinge län bjuder in till utbildning med målet att öka kunskapen om mänskliga rättigheter som kärnuppdrag för aktörer inom offentlig förvaltning.

Utbildningen omfattar en introduktion till de mänskliga rättigheterna med fördjupning av hur de relaterar till dig som förtroendevald eller tjänsteperson inom statlig, regional och kommunal förvaltning. Utbildningen innehåller caseövningar för att konkretisera idéer som för många kan uppfattas som abstrakta. Uppsala universitet har regeringens uppdrag att utbilda svensk offentlig förvaltning i de mänskliga rättigheterna och genomför utbildningen.

Datum: 8 december i Oskarshamn.

Tid: kl 9-12.30. Fika mellan 8.30-9.00

Målgrupp: Tjänstepersoner och förtroendevalda inom statlig, regional och kommunal förvaltning. Utbildningen riktar sig till dig som vill ha mer kunskap om vad mänskliga rättigheter innebär i arbete inom verksamheter i statlig, regional eller kommunal förvaltning.

Anmäl dig till denna utbildning i Länsstyrelsen Blekinge läns kalender

Utbildningen genomförs även i Oskarshamn den 10 november.

Se separat kalenderhändelse för anmälan till tillfället i Karlskrona den 10 november

Var:
Oskarshamn
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
24 nov 2023

Kontakt

Landshövding

Allan Widman

Besöksadress

Regeringsgatan 1, Kalmar

Postadress

391 86 Kalmar

Organisationsnummer

202100-2304

Följ oss